20 jaar Kunst- en Antiekweekend Naarden

20 jaar Kunst- en Antiekweekend Naarden

20 jaar Kunst- en Antiekweekend Naarden

20 jaar Kunst-en Antiekweekend Naarden. Dat viert deze vestingstad van 25 t/m 29 januari 2017 in de Grote Kerk van Naarden. En terecht. Vanaf het allereerste begin biedt ze je al twintig jaar Oude, Moderne en Hedendaagse Kunst van topkwaliteit.

20 jaar Kunst-en Antiekweekend Naarden

20 jaar Kunst-en Antiekweekend Naarden

20 jaar Kunst- en Antiekweekend Naarden. In 1997 begonnen ze met zo’n kleine 40 deelnemers in de Grote Kerk van Naarden. Nu nemen ruim 60 exposanten deel, waarvan een groot aantal in de sfeervolle tent naast de Grote Kerk.

20 jaar Kunst- en Antiekweekend Naarden: sfeervolle top

Het succes van het Kunst- en Antiek Weekend Naarden zie je terug in de toegenomen kwaliteit van het aanbod. Een commissie van experts keurt en selecteert vooraf de nationale en internationale exposanten. Inmiddels behoort het Kunst & Antiek Weekend Naarden tot de top van Nederland. Elk jaar kijken kunstliefhebbers uit naar deze sfeervolle kunstbeurs van topniveau .

20

Speciaal voor deze 20ste editie staat alles bij het Kunst- en Antiekweekend Naarden in het teken van het getal 20. Zo worden er drie  soorten rondleidingen van 20 minuten gegeven over 20 juwelen, objecten en schilderijen. Ook de deelnemers zorgen met hun aanbod voor een feestelijke draai aan deze 20ste editie van het Kunst & Antiek Weekend.

Allerlei culturen en perioden

Evenals voorgaande jaren zie je tijdens 20 jaar Kunst-en Antiekbeurs Naarden kunst en antiek uit allerlei culturen en perioden. Bezoekers ontmoeten diverse vaste exposanten als:
Hamadi Oriental Art;
Frederik Muller;
Galerie Pictura ;
“Dat maakt het Kunst- en Antiek Weekend Naarden tot een feest van herkenning. Ook krijg je de kans om iets nieuws te ontdekken”, zegt Ellemieke namens de organisatie.

Het Kunst & Antiek Weekend in het kort

Data: donderdag 26 t/m zondag 29 januari 2017 van 11 tot 18 uur, vrijdag 27 januari open tot 21.30 uur
Locatie: De Grote Kerk Naarden-Vesting
Entree: € 14,– p.p. met kortingsbon of online voorverkoop, € 16,50 p.p. aan de kassa, 20-jarigen mogen (op vertoon van paspoort) gratis naar binnen
Parkeren: Gratis parkeergelegenheid & shuttleservice door BMW AD Smelt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *